Kontorsstädning och städning av kommersiella byggnader

rsz_nastuh-abootalebi-ehd8y1znfpk-unsplash

Kontorsstädning i Stockholm
Välkommen till din Frasses Städ!

Vi på Frasses Städ finns där för dig när det gäller kontorsstädning i Stockholm. Alla renlighetstjänster är en del av vårt utbud av uppgifter, vi utför arbetet i tid och på ett tillförlitligt sätt enligt dina önskemål. Renlighet i byggnader är en viktig förutsättning för att medarbetare och besökare ska känna sig bekväma; en ren byggnad är flaggskeppet i ditt företag och lämnar ett positivt intryck på kunder samt affärspartners och leverantörer. Renlighet förmedlar en bra känsla; Vi rengör inte bara företagsbyggnader, men också offentliga faciliteter, restauranger och mycket mer. Förlita dig på grundlighet, expertis, följsamhet till tidsfrister, tillförlitlighet och tidsflexibilitet hos våra anställda vid rengöring av byggnader och kontorsstädning i Stockholm. Vi garanterar öppenhet och vill att du ska vara nöjd. Besök oss på vår hemsida

Våra tjänster inom fastighetsstädning och kontorsstädning
Som en del av städningen av byggnader utför vi kontorsstädning i Stockholm, men vi erbjuder även andra tjänster för renligheten i byggnader. Vår städservice Stockholm utför en professionell trappstädning samt glasrengöring. Ingen byggnad är för hög för oss; vi använder moderna hissar och arbetsplattformar. En ren fasad lämnar ett positivt intryck på avstånd; vi utför fasadrengöring med materialvänliga rengöringsmedel och skyddar fasaden från smutsavlagringar genom att bevara den.
Större uppgifter i samband med städstädning i Stockholm är en utmaning för oss, som vi gärna står inför. Underhållsstädning av köpcentrum och butiker, men även av andra kommersiella områden samt städning av Stockholm av nya byggnader, renoverade och renoverade byggnader är några av våra tjänster. Med vår speciella rengöring tar vi även bort envis smuts inomhus och utomhus. För att garantera dig en grundlig kontorsstädning använder vi kraftfull utrustning. Vi är en fullserviceleverantör och erbjuder dig hela paketet för omfattande stöd av fastigheter.

  • Kontorsstädning och städning av kommersiella byggnader
  • Städning av offentliga och sociala anläggningar
  • Städning av anläggningar inom restaurangbranschen
  • Rengöring av produktionsanläggningar
  • Mattrengöring Stockholm
  • Industriell rengöringsmat/icke-livsmedel
  • Bauschlussreinigung
  • Glas rengöring Stockholm
  • Fönsterputsning Stockholm

Du kan lita på vår välutbildade personal för våra tjänster i samband med kontorsstädning i Malmö. För att säkerställa genomgående god kvalitet använder vi endast förstklassiga produkter och är redo att förnya oss. Vårt städföretag i Stockholm försäkrar dig om en transparent arbetsprocess. För att kunna utföra våra tjänster till din belåtenhet samlar vi in information, utvecklar en servicerelation tillsammans med dig och utför våra städaktiviteter i detalj.
Ditt välbefinnande på det privata och professionella området är lika viktigt för oss som skyddet av miljön. Vårt miljövänliga städkoncept ger ett bra framtidsperspektiv. Vi skyddar miljön, men också din budget, så att du kan lita på en rättvis pris-prestanda förhållande.

För miljöns skull – Byggnad Rengöring Stockholm med Frasses Städ
Vid städning av byggnader i Stockholm är rena och välskötta byggnader viktiga för oss, men också för miljöns hållbarhet. Vår städtjänst Stockholm använder miljövänliga men effektiva rengöringsmedel för att säkerställa renligheten i byggnader och miljö.

Förtroende för öppenhet och grundlighet i städning av byggnader i Stockholm
För att säkerställa transparens registrerar och dokumenterar vi alla arbetsflöden, som startar efter att ordern har accepterats. För att säkerställa att du alltid är nöjd med våra tjänster övervakar utbildade fastighetsinspektörer våra anställdas prestationer. Endast på detta sätt kan vi garantera god kvalitet på lång sikt. En personlig kontaktperson är tillgänglig för dina frågor och önskemål. Hos oss kan du lita på en snabb och professionell serviceleverans.
Vi ger dig gärna råd individuellt när det gäller städning och kontorsstädning och skapar ett icke-bindande erbjudande för dig. Vi ser fram emot ditt samtal.

Kontorsstädning
Vi tar hand om professionell städning av dina affärslokaler, kontor och företagets lokaler.
Glasrengöring / fönsterrengöring
Vi rengör dina glasytor professionellt, tillförlitligt och till rimliga priser. Vi ger insikt.
Rengöring av konstruktion
I slutet av varje byggprojekt, men också under byggandet, är det ett måste: professionell rengöring av byggnaden.
Mattan
Marginaler, fläckar och åldersspår är inte lika lätta att ta bort som på ett parkettgolv.
Rengöring av underhåll
Alltid rena kontor med vår kontorsstädning. Även rena övningsrum och advokatbyrårum – det är vad du kan uppnå med vår underhållsstädning.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest