Byggställningar Stockholm

mark-potterton-sNVkn3507Oo-unsplash

Byggställningar i Stockholm

Vårt omfattande utbud av tjänster för byggställningar i Stockholm börjar med byggställningar av alla slag. Dessa inkluderar arbetsställningar, skyddande byggställningar, fasadställningar, rumsställningar och tak för väderskydd. Arbetsställningar är särskilt lämpliga för allt arbete som behöver utföras på en fastighet. Oavsett om målning, renovering eller fönsterinstallation, Håller Ställningarna Byggställningar Stockholm kan montera arbetsställningar i olika längder, bredder och höjder.

Skyddande byggställningar, som namnet antyder, används för att skydda mot fallande komponenter och även säkra personer som är på byggställningar. Fasadställningar är speciellt utformade för högre höjder av arbete på fasader och kan också monteras av oss som byggställningar i alla höjder, längder och bredder. Rumsställningar används främst inomhus, till exempel när arbetet måste utföras i högt i tak. På grund av de speciella egenskaperna hos byggställningar, kan det också användas för renoveringsarbete i kyrkor och slott.

Mobila byggställningar är mobila arbetsplattformar eller mobila byggställningar som kan flyttas helt. Med Håller stälningarnas mobila byggställningar erbjuder vi flexibla och mobila lösningar i byggställningar. Eftersom byggställningar endast kan användas på plana och hållbara ytor, informerar vi dig gärna i ett personligt samtal om möjliga tillämpningar. Om du behöver arbeta oavsett väder, kan väderskydd tak göra arbetet möjligt i alla väder.

Väderskydd tak är ofta speciella konstruktioner, så vi är glada att ge dig ett personligt erbjudande.

• Arbetsställningar och skyddande byggställningar
• Fasadställningar och rumsställningar
• Mobila byggställningar och väderskyddstak

Särskilda byggställningar Stockholm
Särskilda krav kräver speciella lösningar. I speciella byggställningar kan vi erbjuda dig följande lösningar:

• hängande byggställningar och bomställningar
• konsolställningar och kapslingar
• industriställningar och stödställningar
• formställningar
• undervisningsställningar
• stålkonstruktioner.

Olika strukturer kan inte utrustas med en ”normal” byggnadsställning. I dessa fall används speciella byggställningar för att kompensera för bristen på ståytor eller förankringsalternativ samt svåra konstruktionsmetoder. Hängande byggställningar och bomställningar används till exempel i brokonstruktion, om det inte är användbart eller möjligt att bygga byggställningar på botten av vattnet. Särskilda byggställningar behövs också när ett föremål i behov av renovering måste stödjas tills det kan bära sin egen vikt igen.
Industriella byggställningar kallas inte bara speciella byggställningar, utan är också individuellt utformade i nästan alla fall. Håller Ställningarna Byggställningar Stockholm planerar och monterar alla typer av speciella byggställningar för dig, som används inom industrisektorn. Oavsett om de står på byggställningar, upphängda byggställningar eller skyddande byggställningar, med mer än tio års erfarenhet och som en av de mest innovativa byggställningar i Stockholm, utrustar vi även dina industrianläggningar i delar eller helt.

Tack vare speciella undervisningsställningar är det möjligt att bygga eller renovera broar över trafikerade motorvägar utan att påverka trafiken. Det finns många goda skäl att välja en erfaren byggnadsställning. Vårt traditionella Stockholmföretag Håller Ställningarna Stockholm står av alla dessa skäl. Det är bäst att se själv.

• Hängande byggställningar och bomställninga
• Konsolställningar och kapslingar
• Industriställningar och stödställningar
• Formställningsställningar, undervisningsställningar och stålkonstruktioner

Byggställningar Stockholm – Access Technology

Tjänsterna som byggställningar omfattar också tillhandahållande och installation av höjdaccessteknik på byggarbetsplatser av alla slag. Håller stälningarna Byggställningar Stockholm ger dig stegar upp till 15m hög, trappor och torntrappa, bygghissar upp till högst 2000kg, rep-guidad och arbetsplattformar, lyftare och mast klättring plattformar. När det gäller höjdåtkomstteknik är säkerhet högsta prioritet. Som ett traditionellt företag, know-how och den senaste tekniken tar detta för givet. För din byggarbetsplats, lita på ett team av byggställningar som regelbundet deltar i utbildningar, arbetar perfekt tillsammans som ett väl samordnat team och tillämpa de senaste teknikerna. Oavsett om materialtransporter i höjd eller ergonomisk och tidsbesparande uppstigning – vår höjdåtkomstteknik ger dig den perfekta och säkraste lösningen för alla användningsområden. Kontakta oss också med svåra lösningar, eftersom det är utmaningarna med att bli bättre och bättre för oss som byggställningar.

• Stegar upp till 15 m höjd
• Trappor och trapptorn
• Bygglyft upp till max 2 000 kg
• Repstyrda och maststyrda arbetsplattformar• Hissar och mastklättringsplattformar

Oavsett vad din byggarbetsplats behöver, ger Håller Ställningarna Stockholm det tillgängligt för dig. Förutom alla typer av byggställningar och speciella byggställningar, våra andra tjänster som byggställningar omfattar också plats säkerhet, konstruktion skräp, konstruktion uppvärmning, skyddande presenningar, skyddsnät och staketkonstruktioner. Oavsett var du vill arbeta, vare sig på ett enfamiljshus, en kontorsbyggnad, industribyggnader och grunder, broar, torn, kyrkor eller slott – med Håller Ställningarna Byggställningar Stockholm har du en partner vid din sida som hittar för dig i egen regi och perfekta lösningar i alla områden.

http://byggställningarstockholm.se

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest