AFFÄRS- OCH KONTORSFLYTTAR

oleksii-s-PrUhIVqILvU-unsplash

Byter du hem och behöver professionell service för flytten?

Kontakta bara FLYTTSTARK AB. Vi anpassar oss efter dina behov med den bästa tekniska utrustningen och med garanti och försäkran om att all din utrustning kommer fram till din destination i perfekt skick.

Vår INTEGRERADE SERVICE erbjuder dig ett specialiserat team av montörer för dina möbler. Vår flyttfirma tar hand om demontering och montering av möblerna. Vi tar också hand om rätt förpackning och sortering av alla tillhörigheter du behöver flytta, med dubbla skyddslådor, omslagspapper, bubbelplast, garderobslådor för kläder som hänger på galgar och speciella filtar för perfekt skydd.

Om du vill sänka kostnaderna och ha tid att planera med i förväg din flytt erbjuder vår flyttfirma dig möjligheten att förse dig med allt nödvändigt material för att du ska kunna utföra packningen och skyddet av din utrustning.

Kan du inte helt fylla lastbilen, kan du välja att ingå avtal vår GRUPPSERVICE, en modalitet som gör det möjligt att minska kostnaden för tjänsten för din flytt, kombinera din last med andra kunder, där vi kommer att schemalägga datum för insamling och leverans av din flytt, kontakta oss.

AFFÄRS- OCH KONTORSFLYTTAR:

På FLYTTSTARK AB tar vi hand om absolut alla logistiktjänster du kan behöva vid överföringen av ditt företag eller din verksamhet.

Vår flyttfirma har den erfarenhet som krävs för att kunna transportera kompletta leveranser från ett kontor till ett annat på kort tid. Vi planerar och utvärderar särdragen i överföringen, försöker undvika någon form av obehag i den vanliga driften av företagets arbete. Vi anpassar oss efter ditt företagsbehov för att inte avbryta eller orsaka störningar i din kommersiella verksamhet.

Vår flyttfirma organiserar flytten av ditt företag, från förpackning och organisation av alla dess element såsom filer, dokument, datorutrustning och kontorsutrustning. Flyttfirman har ett team specialiserat på demontering och montering av ditt material och möbler så att du kan fortsätta att utveckla din verksamhet. Vi behandlar lämpliga tillstånd med kommunerna för att kunna ha den allmänna linjen vid den schemalagda tiden.

Stort område flyttar: museer, hotell, bibliotek, officiella gårdar, etc. särskilda överföringar för sjukhus eller laboratorier.

Vi ställer våra tjänster till ert förfogande inte bara i Stockholm eller i Malmö utan  i hela Sverige, Europa och internationellt.

Vi kommer att ge dig en budget anpassad till dina behov och detaljera egenskaper och villkor för tjänsten.

Internationell flytt.

En flytt utomlands?

På FLYTTSTARK AB hjälper vi dig med din internationella flytt. Vi sätter till din tjänst överföringen av dina tillhörigheter till någon plats på planeten: Europa, Amerika, Asien, Afrika och Oceanien, från ursprungsplatsen, transport med lastbil, båt eller flyg till destinationslandet.

Vår flyttfirma vet komplexiteten i en interkontinentala flytt, en tjänst med utländsk destination som innebär tidigare planering av många aspekter, och därför analyserar vi de specifika logistiska behoven hos varje kund, att utföra en säker och effektiv tjänst, i samarbete med de viktigaste rederier och flygbolag i världen.

Vi tar isär och monterar dina möbler och delar, och packar försiktigt lasten för att leverera den i perfekt skick.

Vår flyttfirma tar hand om att behandla och hantera all nödvändig dokumentation för att effektivt kunna följa reglerna i varje land. Vi hanterar och behandlar relevant dokumentation för tariffer, tull, hamnar och flygplatser.

LAGRINGSSERVICE OCH FÖRRÅD:

Vi har flera möbellagerfartyg där du kan hyra det utrymme som behövs enligt dina behov, oavsett om det gäller dagar, veckor, månader eller år.

Flytta in i ett mindre hus och kan inte ta alla dina möbler?

Behöver du förvara dina tillhörigheter ett tag?

Vår flyttfirmas anläggningar är perfekt utrustade för deponering av dina varor, i enskilda fack.

Våra förvarings-/förrådsrum, har lämpliga säkerhetssystem som erbjuder en övervakningstjänst 24/7.

Om du behöver förvara möbler eller andra delar, eller helt enkelt letar efter extra förvaring, vänligen kontakta oss.

HISSAR

I FLYTTSTARK AB har vi alla typer av hissar för en flytt med möbler eller föremål av större storlek.

Beroende på egenskaperna och behoven hos varje drag, kan denna tjänst vara nödvändigt, särskilt när tillgången är svår, hissen är liten eller helt enkelt ett plan utan hiss, möblerna är stora, eller de leveranser som ska transporteras har en betydande vikt och kan inte klättras eller sänkas av trappor.

Vi erbjuder dig service av hissar för din flytt, med personal som är särskilt utbildad för att hantera rätt maskiner.

Med våra lyftkranar går vi upp och ner alla typer av material, externt genom fasaden.

Vi har hissar med kapacitet på 250 kg och kan nå 30 meter i höjd (ca tio våningar).

Tack vare detta system kommer vår flyttfirma att påskynda ditt drag som flyttar en tung eller skrymmande möbel blir något mycket mer hanterbar och rörlig med denna typ av lyftplattform.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest