Fasadrenovering Stockholm

Fasadrenovering i Stockholm har varit temat för mina poster senaste tiden. Ett märkligt tema, kan tyckas. Särskilt märkligt blir det förstås givet de ämnen som jag brukar skriva om här. Det var egentligen en himla slump att det blev såhär. Jag hade inte tänkt skriva om fasadrenovering i Stockholm men när jag skrev att det var mitt yrke kom frågorna. 

Det har nog kommit in 50-60 frågor, varav många liknar varandra. Därför tänkte jag att jag skulle slå flera flugor i en smäll och besvara dem i bloggen istället. Låter det som en bra idé? Jag vet inte varför jag frågar. Ni kan ju inte svara ändå. Hur som helst: Nu kör vi.

Vad är det bästa med att jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Denna breda och något svåra fråga är den mest populära. Jag tänkte att jag skulle svara på frågan i två delar: En del om fasadrenovering och en del om Stockholm.

Jag börjar med det förstnämnda eftersom det känns mest naturligt. Jag har renoverat fasader sedan jag gick ur gymnasiet, och det var väldigt längesedan. Jag trivs med jobbet. Det är befriande att kunna jobba utomhus tycker jag. Sedan jag flyttade till Stockholm har jag dessutom fått utföra fasadrenoveringar på väldigt fina byggnader. Byggnader som stått pall mot väder och vind i hundratals år. Fastigheter som, då vi arbetat med dem, får tillbaka sin forna glans. Det är en stor fördel med att renovera fasader i gamla städer har jag märkt.

Så, varför är just Stockholm så bra stad att utföra fasadrenoveringar i. Ja, jag svarade ju lite på detta ovan: Det är helt enkelt en stad full av fina byggnader. Det finns inget bättre än att arbeta när man gör det på en väldigt fin byggnad. Fasadrenovering i Stockholm är roligare än i de andra städer jag prövat. Jag var en vända nere i Barcelona för några år sedan. Inte ens där var det lika fint och roligt.

Hur länge har du jobbat med fasadrenovering i Stockholm?

Det börjar på att bli ganska länge nu. Jag fick fundera över hur länge det kunde vara och tillslut kom jag på det. Det är nu 11 år. Över ett decennium av fasadrenovering i Stockholm. Vet ni hur jag känner över det? Jag känner mig fullständigt golvad av det. Golvad eftersom tiden har gått så otroligt fort. Även golvad av att jag verkar trivas så bra på jobbet att jag blivit kvar så länge.

Fler frågor om fasadrenovering i Stockholm mottages!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest