Ett tack till heltäckningsmattor i Stockholm

Näste man till rakning. Som de flesta av er vet har jag ägnat mig åt ett särskilt tema den senaste tiden. Temat har handlat om hyllningar. Inte vilka hyllningar som helst. Hyllningar av kollegor jag arbetat med. Och inte vilka kollegor som helst. De kollegor jag arbetat med heltäckningsmattor i Stockholm med. Visste ni ens att jag har arbetat med det innan jag påbörjade denna kampanj? Jag är osäker på om jag har nämnt min tid inom heltäckningsmattor i Stockholm. Här kommer i så fall en liten genomgång:

Jag har alltid gillat att testa nya saker. Därför var det en självklarhet för mig att pröva Stockholm och heltäckningsmattor när chansen dök upp. Det var verkligen som om stjärnorna stod i rätt läge, kan man väl säga.

  1. En nära släkting lånade ut sin lägenhet i huvudstaden från maj till september. Trots att det var flera som var intresserade så fick jag första tjing.
  2. Ett företag inom heltäckningsmattor i Stockholm som en kompis hade jobbat på öppnade för sommarvikarier. En av dessa två sommarvikarier skulle bli jag!

Det hela gick väldigt fort. Från att ha talat med min vän om jobb över en öl kom heltäckningsmattor i Stockholm på tal. Han sa att han hade jobbat där de senaste somrarna men att han inte kunde nu. ”Du är inte sugen då?” frågade han och jag svarade ”Jo” utan att tveka en sekund. Heltäckningsmattor och Stockholm – Vad annat fanns det att önska?

Detta inlägg ägnas därför åt att hylla min vän Johan. Min vän som, tack vare sin spontanitet och tilltro till mig, gav mig en unik chans. En chans att få arbeta med något nytt. En chans att få testa på en ny stad. Och inte vilken stad som helst. Staden jag egentligen alltid har känt att jag hör hemma i. Huvudstaden – Stockholm där jag nu skulle komma att arbeta med heltäckningsmattor, om än endast för en sommar.

Nog för att jag gillade att arbetade med heltäckningsmattor i Stockholm. Men det bästa med att ha testat på det var den blodade tand det lämnade efter sig. Jag fortsatte inte att arbeta med heltäckningsmattor efter vikariatet men jag blev kvar i Stockholm. Sveriges huvudstad är nu min stad och det är jag väldigt glad för.

Tack Johan, tack alla heltäckningsmattor och tack Stockholm!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest