Hemstädning i Stockholm & Malmö

clay-banks-kBaf0DwBPbE-unsplash

Janne Städare – Hemstädning i Stockholm & Malmö
När våra anställda anländer för hemstädning i Stockholm kan du räkna med att det blir rent.
Byggstädning, hemstädning i Stockholm och allt som hör till den i högsta kvalitet.

Vi erbjuder våra tjänster inom hemstädning i Stockholm till våra kunder dagligen. Våra kompetenta rengöringsspecialister gör det grundligt och grundligt rent. Du når oss dagligen för hemstädning på vårt telefonnummer i Stockholm: 0221 96887889
Våra städtjänster omfattar naturligtvis klassisk hemstädning för privata hushåll i Stockholm. Men vi städar också kontorslokaler hos många av stadens företag, stora som små och inom olika branscher. En ren arbetsmiljö har visat sig minska stilleståndstiden och öka prestandan. Det är viktigt att tänka på som arbetsgivare. Om du vill veta mer om vår hemstädning i Stockholm – Ring oss! eller gå in på en av våra sidor: 

http://hemstädarnaistockholm.se

http://hemstädning-malmö.nu

Det finns ingen stad i Sverige som har ett så stort och utbrett behov av hemstädning som Stockholm. I staden finns mängder av hem och kontor. Speciellt i stadens centrala områden, så som Södermalm, Östermalm, Norrmalm och Vasastan finns ett stort behov av hemstädning i Stockholm. På Janne Städare tar vi hand om fastigheter varje dag som en del av vår verksamhet. Vi tillhandahåller även med vaktmästare, trädgårdsunderhåll och mycket annat.
Utöver våra tjänster inom hemstädning i Stockholm utför vi även fönster och fasadrengöring. Det spelar ingen roll hur stor eller liten fastigheten är. Vi ordnar jobbet! Tack vare vår specialisering i städteknik kan vi rengöra fönsterytor upp till en höjd av 30 m utan ränder utan ytterligare ansträngning. Många privata och kommersiella fastigheter samt kulturhus och museer lyser i ny prakt varje dag tack vare vår professionella glasrengöring.
Vi levererar hemstädning i Stockholm med många års erfarenhet i bagaget. Eftersom vi håller en genomgående hög kvalitet på våra tjänster är det mycket viktigt för oss att endast anställa kvalificerade och erfarna specialister.
Vi vill inte bara erbjuda våra kunder högklassig hemstädning i Stockholm, utan även utveckla ett skräddarsytt städkoncept tillsammans med dig. Ett koncept som är optimalt anpassat till dina individuella behov. Vi garanterar att våra priser är rättvisa och att det omfattande utbudet av tjänster som erbjuds håller högsta kvalitet. Vårt mål är att tillfredsställa våra kunder redan från början – så att det inte uppstår några missförstånd.
Våra tjänster utöver hemstädning i Stockholm

  1. Underhållsrengöring i Stockholm
  2. Glasrengöring, fönsterputsning och fasadrengöring Stockholm
  3. Övningsstädning, sjukhusstädning och vårdhemsstädning Stockholm
  4. Hotellstädning och restaurangstädning Stockholm
  5. Byggnadsservice och vaktmästare service Stockholm
  6. Särskild rengöring Stockholm

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest