Budfirma för våra möbler i Stockholm

Många har visat stort intresse i vår flytt. Frågorna har rullat in på löpande band och det tycks vara många som går i samma tankar. Vissa har redan tecknat för nytt boende och är på G att boka en budfirma att köra deras möbler i Stockholm. Andra funderar på att sälja sitt boende, eller att flytta in i ny hyresrätt.

Idag tänkte jag slå många flugor i en smäll och svara på några av de vanligaste frågorna. Jag tänker avgränsa mig till just det jag nämnde ovan; att anlita budfirma för möbler i Stockholm. Om ni saknar svar på frågorna är ni varmt välkomna att återkoppla i kommentarsflödet. Jag ska se till att svara på det mesta innan jag lämnar flytten bakom mig.

Hur hittade ni budfirma i Stockholm för att köra alla möbler?

Ja, som många av er vet så har vi ett ganska så stort bohag. Både jag och min sambo har svårt att göra oss av med saker. Vi var därför tvungna att hitta en budfirma, verksam i Stockholm, som kunde åta sig att köra många stora möbler i en och samma flytt. Det var förstås ingenting som mindre firmor kunde göra men vi hittade tillslut en perfekt för våra syften. Denna budfirma arbetade inte bara med att köra möbler i Stockholm. De hjälpte även företag att byta faciliteter och kontor. Där kunde vi definitivt räkna med att resurser fanns för att köra allt vårt. Det löste sig fint!

Skulle du rekommendera denna budfirma för att köra möbler i Stockholm?

Utan tvekan! De var faktiskt fenomenala från början till slut. Jag är svag för företag som erbjuder bra kommunikation och det fick vi verkligen. Man hade hela tiden en överblick över transporten av möbler från budfirman i Stockholm. De gav dessutom tydliga villkor gällande pris, omfattning och garantier och sådant. Jag menar; en flytt av så mycket möbler, i Stockholms innerstad, kan förstås innebära problem för vilken budfirma som helst. Garantier är alltid bra, men särskilt då.

Vad kostade budfirman i Stockholm för att köra möbler?

Jag vill faktiskt undvika att svara specifikt på denna fråga eftersom svaret kan vara missvisande. Allt beror förstås på hur stort bohag man har – d.v.s. hur mycket och stora möbler som budfirman behöver köra runt på i Stockholm. Tiden det tar. Om jag säger vad vi betalade kan jag både underdriva och överdriva priset beroende på vem som läser.

Fråga mig i privat meddelande så ska jag dock ge mer precisa uppgifter baserade på storleken på vår flytt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest