Offset- och Digitaltryck

anomaly-C_n_qz-Ftao-unsplash

Offsettryck är den mest utbredda formen av klassisk tryckning. Den första tryckbutiken av denna typ öppnades i Örebro 1920. Över hela världen tillverkas cirka 70% av alla tryckta produkter med offsettryck. Tryckeriet i Stockholm har behärskat modernt offsettryck under många år och levererar tryck i världsklass, de ser fram emot din förfrågan!

Hur fungerar offsettrycket?
Offsettryck är så kallad platt utskrift. Trots att denna process är över 110 år gammal är kvaliteten fortfarande överlägset digitaltryck. Specialister kan kontrollera färgapplikationen i offsettryck mycket mer exakt. På så sätt uppnår de en betydligt högre kvalitet. Det är värt att investera i det förberedande arbete som krävs för offsettryck, särskilt för utskriftsjobb med mycket stora utskrifter.

Själva jobbet görs sedan av tryckeriet i Göteborg och du kommer att hålla din lysande produkt med rika färger i dina händer inom mycket kort tid. Prata med oss med dina önskemål! De skulle gärna ge dig personligt råd om vårt breda utbud av erbjudanden. Till exempel har de inte bara konventionella färger, utan påverkar också pigment som kan trollbinda guld, silver eller koppar. Att skriva ut specialfärger av alla slag (HKS, företagsfärger, Pantone eller Hexachrome) är en särskild styrka för offsettryck. Tryckmaskiner utför uppgifter mycket snabbt och de är glada att överföra dessa låga kostnader till våra kunder.

Digital tryckbutik i Stockholm
”Digital printing” är en samlingsbeteckning för ett antal tryckprocesser. Uppgifterna överförs och behandlas direkt på den digitala tryckpressen utan att det tekniska mellansteget behöver gå igenom en tryckplatta. Eftersom den fasta tryckformen och den fysiska kontakten till tryckmaterialet saknas i digitaltryck finns det också namnet ”Non Impact Printing”. De små bläckstråleskrivare och laserskrivare för privata hushåll såväl som de snabba kopiatorerna från kappaffärer är de mest kända företrädarna för digitaltryck. Med låga antal kopior har digitaltryck särskilt gynnsamma standardpriser. De står också till ditt förfogande för enskilda beställningar.

Ditt digitaltryckföretag från Stockholm
Vid behov hjälper tryckföretagen ifrån Stockholm dig gärna att konvertera dina data till rätt färgmodell för digital utskrift. Oavsett om du förser dem med RGB- eller CMYK-data. Från enstaka utskrifter till små serier till megajobb tar tryckföretaget digitalt tryckföretag över dina beställningar. Oavsett vad som du undrar om när det kommer till tryck så kan du kontakta dem.

Fördelarna med ett digitalt tryckeri
En digital skrivare har många fördelar som sammanfattas här nedan:

 Ingen tryckplatta behöver skapas så att material, tid och personalkostnader kan sparas.
 Avsaknaden av en fast tryckform har också fördelen att varje ark kan skrivas ut på olika sätt.
 Personliga tryckprodukter, till exempel reklam med en personlig inställning till kunder eller tryck med numrering, kan endast produceras i ett digitalt tryckeri till rimliga priser.
 Med sin ekonomi rekommenderas digitaltryck för enstaka kopior och små serier, till exempel för broschyrer upp till ett tryck på några hundra kopior.
 Den digitala tryckbutiken blir snabbare och snabbare. Topphastigheterna är cirka 90 sidor / minut.
 Digitaltryck kan kombineras med andra tryckprocesser, såsom offsettryck , för att förbättra utseendet eller priset.
 Olika format är inte heller några problem för vårt digitala tryckeri.
 Med ytterligare utrustning på moderna digitala tryckmaskiner kan de skriva ut ogenomskinligt vitt eller en delvis glanslack i en operation.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest